Gå til indhold PrivatErhvervAL-KontoKig Gå til navigation
Sådan kan du investere

Sådan kan du investere

Der findes forskellige typer af produkter inden for investering - alt efter hvor meget du ønsker, at vi som din rådgiver skal være med til at varetage investeringen. 

Vi gør det for dig

Når du investerer i værdipapirer, er det vigtigt at have en klar strategi og løbende overvågning. Hvis du ikke har tid, lyst eller mulighed, tilbyder vi dig en professionel investeringsløsning, hvor vores kapitalforvaltere investerer dine og andres formue i aktier, obligationer og investeringsforeninger i hele verden.

Arbejdernes Landsbank tilbyder 3 forskellige muligheder, hvor vi varetager investeringen

Du gør det selv

Hvis du selv ønsker at handle uden rådgivning fra banken, kan du handle aktier, obligationer og investeringsforeninger via netbanken og mobile løsninger.

Find inspiration under Finansnyt. Her finder du et bredt udsnit af information om investering og analyser af aktie- og obligationsmarkederne, herunder bl.a. generelle beskrivelser af værdipapirer, de nyeste nøgletal fra ind- og udland samt analyser af aktieselskaber og renteudviklingen.

Inden du beslutter dig for selv at investere, så bør du overveje en række ting. Læs mere om de overvejelser, du bør gøre dig.

Læs mere om Kvalitetsforbedrende service.

Læs mere om investerings-appen Darwin.

Handelstyper i netbank

Der findes en række forskellige handelstyper, du kan vælge imellem, når du handler i netbank. De er ikke alle tilgængelige for alle typer værdipapirer – ligesom de hver især har deres egne fordele og ulemper.

  • Strakshandel
    Din mulighed for at gennemføre køb eller salg af et værdipapir, hvis du er tilfreds med den pris, som du kan købe eller sælge for.

  • Limiteret Ordre
    Her angiver du selv den pris, du vil købe eller sælge et papir på. En fordel ved handel med værdipapirer, hvor der er stor forskel mellem bud og udbud, eller hvis du vil udnytte svingninger i kurserne på Børsen over dagen.

  • Markedsordre
    Her sender du ordren videre til os. Så handler vi den bedst muligt for dig.
Kontakt

Kontakt

Selvbetjening

Selvbetjening