Hold din computer opdateret

Hold din computer opdateret

Netbank udvikles med høj fokus på sikkerhed, og den største trussel mod din netbanks sikkerhed er virus og spyware lokalt på din maskine.

Derfor er det vigtigt, at du har et antivirusprogram, der holdes opdateret, et styresystem der holdes opdateret, og at du er bevæbnet med sund fornuft, når du bevæger dig på internettet, læser mails og tilsvarende.

Secunias side kan du finde et program, der hele tiden hjælper dig med at holde din computer opdateret. Programmet hedder PSI og er gratis for private brugere. Hvis du ikke vil have programmet installeret fast, er det også muligt at scanne maskinen online.
Hvis du vælger ikke at installere PSI anbefaler vi, at du scanner computeren mindst en gang om måneden.

Scanningen er ikke en godkendelse af din computer, og de programmer der ligger på den. Scanningen må kun opfattes som et fingerpeg om sikkerhedsniveauet på din computer og som en hurtig genvej til at få opdateret din computer og programmer. Arbejdernes Landsbank påtager sig derved ikke ansvaret for opdateringen og sikkerheden af din computer.

Har du spørgsmål vedrørende scanningen af din computer ved brug af programmer fra Secunia, så benyt venligst http://www.secunia.com/community/forum/.