Kæmpe prisforskelle på sommerhuse rundt om i landet

Kæmpe prisforskelle på sommerhuse rundt om i landet

Påsken er højsæson for sommerhuskøb, og hvis du gerne vil have mest mulig sommerhus for pengene, skal du se dig godt for på tværs af landet - der kan nemlig være rigtig mange penge at spare.

Du kan få dobbelt så meget sommerhus for pengene i Kalundborg som i Gribskov Kommune. Der er kæmpe prisforskelle på sommerhuse blandt de største sommerhusområder i landet, og her får du et overblik over priserne, prisudviklingen og prisforskellene blandt de 5 største sommerhusområder i landet.

Sommerhusområde 1: Odsherred 

Danmarks største sommerhusområde finder du i Odsherred, som ligger i Region Sjælland, og som er omkranset af Sejerø Bugten mod vest, Kattegat mod nord og Isefjorden mod øst.
> Se hvad et sommerhus koster i Odsherred

Sommerhusområde 2: Gribskov

I Gribskov ligger nogle af landets dyreste sommerhuse, og mange af dem ligger langs den nordsjællandske kyst. Blandt populære områder er Rågeleje, Gilleleje og Tisvildeleje. 
> Se hvad et sommerhus koster i Gribskov 

Sommerhusområde 3: Syddjurs

Syddjurs ligger i region Midtjylland, ud til Kattegat i Aarhus Bugt. Et af de populære områder er Ebeltoft, hvorfra færgen kan fragte sommerhuskøbere til og fra Sjælland.
> Se hvad et sommerhus koster i Syddjurs

Sommerhusområde 4: Ringkøbing-Skjern

Ringkøbing-Skjern ligger i Region Midtjylland, og det er ikke mindst Vesterhavet og sommerhusene i Hvide Sande, der lokker mange købere til.
> Se hvad et sommerhus koster i Ringkøbing-Skjern

Sommerhusområde 5: Kalundborg

Kalundborg ligger på Nordvestsjælland ca. 100 kilometer fra København. Området er kendt for gode sommerhuse - bl.a. i Røsnæs - tæt på vand, og så koster husene det halve af, hvad du skal betale i Gribskov.
> Se hvad et sommerhus koster i Kalundborg