Kæmpe prisforskelle på sommerhuse rundt om i landet

Kæmpe prisforskelle på sommerhuse rundt om i landet

De danske sommerhuse skifter i disse år hænder som aldrig før. Særligt siden reglerne for finansiering af sommerhuskøb blev ændret i 2017, har salget og priserne fået et gedigent løft. Men der er stadig sommerhuse til fornuftige priser at købe, så længe du ser dig godt for på tværs af landet. 

Det kan godt være, at Kalundborg ligger ca. 100 kilometer fra København, men himlen er lige så blå, og græsset er lige så grønt. Og så får du dobbelt så meget sommerhus for pengene i forhold til Gribskov.

Der er generelt kæmpe prisforskelle på sommerhuse rundt om i landet, så hvis du er fleksibel og ikke fra start lægger dig fast på et bestemt sommerhusområde, kan der være mange penge at spare ved at køre lidt længere væk fra hovedstaden. Få overblik over priserne og udviklingen i de fem største sommerhusområder i Danmark.

Få et af markedets billigste lån til sommerhus

Analyse fra Totalkredit viser, at du får nogle af markedets billigste realkreditfinansieringer af dit sommerhus hos os.

Sommerhusområde 1: Odsherred 

Danmarks største sommerhusområde finder du i Odsherred, som ligger i Region Sjælland, og som er omkranset af Sejerø Bugten mod vest, Kattegat mod nord og Isefjorden mod øst.
> Se hvad et sommerhus koster i Odsherred

Sommerhusområde 2: Gribskov

I Gribskov ligger nogle af landets dyreste sommerhuse, og mange af dem ligger langs den nordsjællandske kyst. Blandt populære områder er Rågeleje, Gilleleje og Tisvildeleje. 
> Se hvad et sommerhus koster i Gribskov 

Sommerhusområde 3: Syddjurs

Syddjurs ligger i region Midtjylland, ud til Kattegat i Aarhus Bugt. Et af de populære områder er Ebeltoft, hvorfra færgen kan fragte sommerhuskøbere til og fra Sjælland.
> Se hvad et sommerhus koster i Syddjurs

Få BoligBonus ved køb af sommerhus

Få et af markedets stærkeste lån til sommerhus og få udbetalt en årlig BoligBonus på 1.200 kr. pr. lånte million kr.

Sommerhusområde 4: Ringkøbing-Skjern

Ringkøbing-Skjern ligger i Region Midtjylland, og det er ikke mindst Vesterhavet og sommerhusene i Hvide Sande, der lokker mange købere til.
> Se hvad et sommerhus koster i Ringkøbing-Skjern

Sommerhusområde 5: Kalundborg

Kalundborg ligger på Nordvestsjælland ca. 100 kilometer fra København. Området er kendt for gode sommerhuse - bl.a. i Røsnæs - tæt på vand, og så koster husene det halve af, hvad du skal betale i Gribskov.
> Se hvad et sommerhus koster i Kalundborg

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Ønsker du at booke et møde om dit næste sommerhuskøb, er du velkommen til at ringe til os på 38 48 48 00. Vi er til rådighed alle hverdage kl. 8-20 og weekend 10-16. Vi kan også ringe dig op - udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig telefonisk inden for to hverdage.

Dine oplysninger behandles fortroligt og vil kun blive anvendt i forbindelse med dit ønske om at blive kontaktet for et uforpligtende møde. Ønsker du at blive kunde hos os, beholder vi dine oplysninger. Ellers sletter vi dem efter 3 måneder. Du kan læse mere om bankens behandling af dine personoplysninger på al-bank.dk/persondata.