Gå til indhold PrivatPrivat BetaErhvervAL-KontoKigDigital signering Gå til navigation
Få opfyldt din boligdrøm på 24 timer

Få opfyldt din boligdrøm på 24 timer

– book møde med 1 times varsel og få svar inden for 24 timer

Boligkøb handler om behov, drømme og ikke mindst om timing – at slå til på det rette tidspunkt. Hos Arbejdernes Landsbank er vi altid klar, når du skal købe bolig. Og vi rydder gerne skrivebordet for at hjælpe dig, når dit boligkøb kræver det.

Du kan nu booke et boligmøde med 1 times varsel  – inden for 24 timer får du svar på, om du kan gøre boligdrømmen til virkelighed.

Ønsker du at have et boligmøde med os inden for 1 time, kan du ringe til os på 38 48 48 00. Vi er til rådighed alle hverdage kl. 8.00 - 20.00. Du kan også udfylde vores formular, og vi vil ringe dig op inden for to hverdage.

Når timing er vigtig

Især på andelsboligmarkedet i de større byer skal du som køber være hurtig for at nå at købe den bolig, som du er interesseret i. Når du er klar til at købe din drømmebolig, skal alt andet også være klar - ellers risikerer du, at en anden køber den før dig.

Samme situation kan også opstå ved køb af ejerboliger, og derfor gælder vores tilbud om et boligmøde med 1 times varsel naturligvis alle former for køb af bolig - uanset om der er tale om en andelsbolig eller en ejerbolig.

Læs mere om vores attraktive andelsboliglån og boliglån.

Når tiden ikke er nær så vigtig

Det er heldigvis ikke altid, at det skal gå så hurtigt. Vi sætter den tid af til dig, som du har brug for, og når du har brug for den.

Du er derfor altid velkommen til at booke et møde online. så kontakter vi dig hurtigst muligt herefter.

Få et uforpligtende møde med os

Ønsker du at have et boligmøde med os inden for 1 time, kan du ringe til os på 38 48 48 00. Vi er til rådighed alle hverdage kl. 8.00 - 20.00 og i weekenden kl. 10.00 - 16.00. 
Vi kan også ringe dig op - udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig telefonisk inden for to hverdage.

Dine oplysninger behandles fortroligt og vil kun blive anvendt i forbindelse med dit ønske om at blive kontaktet for et uforpligtende møde. Ønsker du at blive kunde hos os, beholder vi dine oplysninger. Ellers sletter vi dem efter 3 måneder. Du kan læse mere om bankens behandling af dine personoplysninger på al-bank.dk/persondata.

Kontakt

Kontakt

Selvbetjening

Selvbetjening