AndelsFordel - Åbner dine muligheder for at handle

video

Vores blåstempling er din tryghed

Med Arbejdernes Landsbank i ryggen kan du være helt tryg, når du sætter din underskrift på købsaftalen, eller ønsker finansiering i din andelsbolig. Som noget helt unikt analyserer og blåstempler vi nemlig landets sunde andelsboligforeninger, så du hurtigt kan få svar på, om du eksempelvis er ved at købe dig ind i en andelsboligforening med en sund økonomi. En ”blåstempling” betyder, at vi har godkendt vilkår og betingelser for finansiering af din andelsbolig i i Arbejdernes Landsbank, men en ”blåstemplingen” er mere end finansiering af din andel den forholder sig ligeledes til, administration, drift og økonomi – din tryghed!

Vi har på nuværende tidspunkt analyseret og blåstemplet ca. 70 % af andelsboligforeningerne i København og Frederiksberg – så vi kender sandsynligvis også din andelsboligforening. 

video

Kan jeg købe andelsboligen? Hos os får du svar inden for 24 timer

I et marked hvor de fleste andelsboliger bliver solgt allerede inden til-salg-skiltet kommer op, skal man kunne rykke lynhurtigt, hvis man vil have fingrene i en andelsbolig. Det ved vi. Derfor rydder vi også gerne skrivebordet, når dit boligkøb kræver det. Hos os kan du booke et boligmøde med en times varsel og få svar på, om du kan låne til din drømmebolig inden for 24 timer, såfremt vi har de relevante dokumenter. Det giver dig handlekraft og mulighed for at kunne slå til, når det gælder.

video

Vi er eksperter i andelsbolig

Vi har analyseret og rådgivet om andelsboligmarkedet i mange årti’er. Ja, måske er vi faktisk den mest erfarne bank på dette område. Det er ingen hemmelighed, at andelsboligmarkedet godt kan være en kompliceret størrelse, som kræver man holder tungen lige i munden. Derfor har vi et dedikeret hold af specielt uddannede rådgivere, som kun beskæftiger sig med andelsboliger, og som derfor har en dyb indsigt i finansiering og muligheder, der er i forbindelse med andelsboliger. Derfor tør vi også godt kalde os eksperter i andelsbolig.

video

Priser? Vi er blandt markedets billigste…

Ansvarlig og personlig rådgivning er altafgørende, når man skal ud og købe en andelsbolig. Men finansieringen skal naturligvis også være konkurrencedygtig. I Arbejdernes Landsbank tilbyder vi et AL-AndelsPrioritetsLån, som er et særligt lån til andelsboligkøbere. Med dette får du en af markedets laveste renter på andelsboliglån – uanset om det er et lån til den lille studielejlighed eller den store herskabslejlighed.

Prøv vores andelsboligberegner

Med vores andelsboligberegner kan du nemt beregne et vejledende bud på, hvad din samlede boligydelse inkl. banklån vil være, hvis du køber en andelsbolig.

Lån til andelsbolig

Et af Danmarks bedste lånetilbud er et AL-AndelsPrioritetsLån. Det er et lån på realkreditlignende vilkår.

Bestil et møde hos os og hør mere om dine muligheder

Ønsker du at have et boligmøde med os inden for 1 time, kan du ringe til os på 38 48 48 00. Vi er til rådighed alle hverdage kl. 8.00 - 20.00. Vi kan også ringe dig op - udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig telefonisk inden for to hverdage.

Dine oplysninger behandles fortroligt og vil kun blive anvendt i forbindelse med dit ønske om at blive kontaktet for et uforpligtende møde. Ønsker du at blive kunde hos os, beholder vi dine oplysninger. Ellers sletter vi dem efter 3 måneder. Du kan læse mere om bankens behandling af dine personoplysninger på al-bank.dk/persondata.