Klar til hus & have 
på 24 timer

Få opfyldt din boligdrøm på 24 timer

– book møde med 1 times varsel og få svar inden for 24 timer

Boligkøb handler om behov, drømme og ikke mindst om timing – at slå til på det rette tidspunkt. Hos Arbejdernes Landsbank er vi altid klar, når du skal købe bolig. Og vi rydder gerne skrivebordet for at hjælpe dig, når dit boligkøb kræver det.

Du kan nu booke et boligmøde med 1 times varsel  – inden for 24 timer får du svar på, om du kan gøre boligdrømmen til virkelighed.

Ønsker du at have et boligmøde med os inden for 1 time, kan du ringe til os på 38 48 48 00. Vi er til rådighed alle hverdage kl. 8.00 - 20.00. Du kan også udfylde vores formular, og vi vil ringe dig op inden for to hverdage.

Om AL-BoligKlar

Står du i en situation, hvor det skal gå hurtigt? Så kan du hos os booke et boligmøde med kun 1 times varsel. 

Boligmødet kan bookes via telefonisk henvendelse kl. 8.00 - 20.00 alle hverdage, eller ved personligt fremmøde i en af vores 70 filialer inden for normal åbningstid. Ring til os på 38 48 48 00.

Er tiden knap så vigtig, kan du udfylde formularen herunder, og vi vil kontakte dig inden for to hverdage.

Du vil efter vores møde få svar fra os inden for 24 timer. Du vil få svar på, om vi kan hjælpe dig med finansieringen af dit boligkøb.

Det kræver blot, at vi har fået de nødvendige oplysninger fra dig.

Især på andelsboligmarkedet i de større byer skal du som køber være hurtig for at nå at købe den bolig, som du er interesseret i. Når du er klar til at købe din drømmebolig, skal alt andet også være klar - ellers risikerer du, at en anden køber den før dig.

Samme situation kan også opstå ved køb af ejerboliger, og derfor gælder vores tilbud om et boligmøde med 1 times varsel naturligvis alle former for køb af bolig - uanset om der er tale om en andelsbolig eller en ejerbolig herunder også fritidshuse.

Læs mere om vores attraktive andelsboliglån og boliglån.

Køb af bolig er en investering, der har stor indflydelse på din økonomi og det liv, du gerne vil leve. Derfor er det vigtigt, at du får et overblik over, hvordan boligøkonomien hænger sammen med resten af økonomien. Med vores boligberegner kan du hurtigt finde ud af, hvad din nye bolig kan koste.

Prøv vores boligberegner.

Ønsker du at have et boligmøde med os inden for 1 time, kan du ringe til os på 38 48 48 00.

Vi er til rådighed alle hverdage kl. 8.00 - 20.00 og weekend kl. 10.00 - 16.00.

Vi kan også ringe dig op - udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig telefonisk inden for to hverdage.

Dine oplysninger behandles fortroligt og vil kun blive anvendt i forbindelse med dit ønske om at blive kontaktet for et uforpligtende møde. Ønsker du at blive kunde hos os, beholder vi dine oplysninger. Ellers sletter vi dem efter 3 måneder. Du kan læse mere om bankens behandling af dine personoplysninger på al-bank.dk/persondata.