Giv Håb

Giv Håb

Arbejdernes Landsbank støtter ”Giv Håb”

Arbejdernes Landsbank støtter "Giv Håb", der har til formål at sætte fokus på de knap 140.000 børn og unge, der hvert år oplever deres forældre eller søskende blive alvorligt syge eller dø. "Giv Håb" udspringer af organisationen, Børn, Unge & Sorg, der yder gratis rådgivning til de unge, der har brug for det.

Børn, Unge & Sorg har rådgivninger i København, Aarhus og Odense, hvor specialiserede psykologer støtter børn og unge i sorg gennem individuel terapi og gruppeterapi. Børnene og de unges netværk kan også få råd og vejledning i, hvordan de bedst kan hjælpe.

Børn, Unge & Sorg har et stort korps af unge frivillige, der alle selv har mistet, og som bruger deres egne dyrekøbte erfaringer til at hjælpe andre unge i deres sorg. De frivillige tilbyder samtalegrupper til unge, der har mistet forældre, og giver landsdækkende støtte via brevkasse, chat- og telefonrådgivning.

Arbejdernes Landsbank støtter "Giv Håb" på flere måder

Vi har siden 2012 støttet ”Giv Håb” på flere forskellige måder, bl.a. via produktion og indrykning af kampagnefilm på TV, udviklingen af en ”Giv Håb” mindevæg på Facebook og salg af postkort og armbånd i vores filialer. Derudover har en af bankens medarbejdere frivilligt startet cykelholdet Team Giv Håb, der også samler penge ind til Børn, Unge & sorg.