DBU Kvindelandsholdet

DBU Kvindelandsholdet

Arbejdernes Landsbank indgik i juni 2017 en 2-årig sponsoraftale med kvindelandsholdet i fodbold, hvor banken blev ”officiel partner”, mens Oddset Danske Spil er hovedsponsor de næste to år.

Vi ser kvindefodbold som en sport på vej frem, og vi tror, at interessen vil stige yderligere. Vi vil gerne være med på den rejse og fungere som en ekstra katalysator for kvindefodbold, som jo allerede har fået et flot gennembrud med landskampe på TV og spændende personligheder på holdet. Vi synes også, der bliver gjort et virkelig flot og stort stykke arbejde med kvinde- og pigefodbold rundt omkring i klubberne over hele landet, og rent værdimæssigt ser vi kvinde- og pigefodbold som et godt og sundt ”produkt”, som vi på alle måder kan stå på mål for i Arbejdernes Landsbank.

Stor erfaring med fodboldsponsorater

Arbejdernes Landsbank har de seneste år opbygget stor erfaring med synlige partnerskaber i fodboldklubber som Brøndby IF, FC Nordsjælland og AGF og en række andre klubber. Alle de erfaringer vil vi naturligvis bruge som officiel partner for kvindelandsholdet og DBU. Vi arbejder målrettet med at aktivere vores sponsorater, så de bliver levende og gode for både os og vores partnere – og ikke mindst for fans og tilhængere.