Valuta

I vores pengeautomater kan du som kunde gratis hæve 4 forskellige slags valuta: Euro, britiske pund, amerikanske dollars og thai baht. Er du ikke kunde, betaler du 45 kr. i gebyr til os ved hævning af valuta - samt evt. gebyr til dit eget pengeinstitut. Kontakt os, hvis du har brug for råd og vejledning i, hvilken valuta eller betalingskort du skal tage med på din rejse.

Vi tager ikke valuta retur

Tendensen er at flere og flere bruger kort, når de rejser til udlandet. Det gør også, at vi oplever, at færre har behov for at indlevere valuta til banken igen. Vi tager derfor ikke imod valuta hverken i vores filialer eller i vores pengeautomater. Du bør heller ikke tage danske kroner med til udlandet, da du ikke kan være sikker på at få lov til at veksle dem. Medbring i stedet et eller flere kort, så du ved ankomst kan hæve den lokale valuta i en pengeautomat.

  • Valutakurser

    Find den aktuelle valutakurs på de mest gængse valutaer.

Gode råd til rejsen

Nyd ferien uden økonomiske panderynker. Når der er styr på feriebudgettet, kan du læne dig tilbage og glemme tid og sted - og økonomi.

Kortregler i udlandet

Vær opmærksom på at der er visse regler for, hvor meget du kan hæve på dit betalingskort i pengeautomater, og hvor meget du kan hæve pr. dag.

Se også