Gå til indhold PrivatPrivat BetaErhvervAL-KontoKigDigital signering Gå til navigation
Afbestilling af rejser til Kina med Mastercard rejseforsikring

Afbestilling af rejser til Kina med Mastercard rejseforsikring

4. februar 2020
Gå til nyhedsoversigt

I forbindelse med spredningen af coronavirus har vi i samarbejde med IF Forsikring besluttet, at vi dækker afbestilling af rejser til Kina for de kunder, som har afbestillingsdækning på deres Mastercard rejseforsikring.

Det betyder, at hvis du har booket og betalt en rejse til Kina eller Hong Kong, så dækker din afbestillingsdækning aflysning af din rejse og ophold. Afbestillingsdækningen findes på alle vores Mastercard rejseforsikringer, undtagen rejseforsikringer tilknyttet Mastercard Gold Basic.

Kontakt os senest mandag 10. februar

Det er en forudsætning, at rejsen afbestilles senest 14 dage efter, at Udenrigsministeriet mandag den 27. januar meldte deres rejseanbefaling ud, hvori de fraråder alle ikke-nødvendige rejser til provinsen Hubei. Du skal derfor kontakte os om dit ønske om afbestilling senest mandag den 10. februar.

Rejseforsikringen dækker de udgifter, som du ikke får refunderet af din rejsearrangør. Vi beder dig derfor kontakte dit flyselskab/rejsebureau, før du kontakter os. Nogle flyselskaber og rejsebureauer har allerede åbnet for ombooking og refusion. Tjek dette med dit flyselskab eller rejsearrangør.

Hvis du befinder dig i Kina og gerne vil rejse hjem tidligere end planlagt, skal du kontakte If Assistance på telefon + 45 70 13 13 34.

Har du spørgsmål, kan du ringe til If Assistance på telefon 70 13 13 34.

Kontakt

Kontakt

Selvbetjening

Selvbetjening

Viewport