Gå til indhold PrivatPrivat BetaErhvervAL-KontoKig Gå til navigation
Klar til vinterferie: Lille eller stor rejseforsikring?

Klar til vinterferie: Lille eller stor rejseforsikring?

24. januar 2018
Gå til nyhedsoversigt

Det er snart tid til vinterferie, og hvis du er en af de ca. 500.000 danskere, der skal på skiferie – eller bare på ferie – så er det vigtigt med en rejseforsikring som supplement til det blå EU-sundhedskort. Hos Arbejdernes Landsbank kan du købe en rejseforsikring til dit Mastercard, og vi er endda kåret til billigste udbyder af kort.

Få et AL-Mastercard og ring på 38 48 48 48

Ansøg via netbank

Vælg mellem tre typer dækning

Arbejdernes Landsbank kan i samarbejde med Mastercard og If tilbyde lave priser og god dækning. Du kan vælge mellem 3 typer dækning:

Den ”lille” model – endda med hjemtransport

Med et Mastercard Gold Basic til 395 kr. om året får du en rejseforsikring (Verden i 30 dage) med på kortet. Allerede med denne billige model får du fuld dækning for de dele af rejseforsikringen, som det gule sundhedskort plejede at dække, bl.a. den meget dyre hjemtransport, som hver femte desværre får brug for. Derudover er der ubegrænset dækning af hospitals- og lægeudgifter.

Denne rejseforsikring dækker kortets ejer, ægtefælle/samlever samt børn til og med 23 år. Med dette kort skal kortholder være med på rejsen.

Den ”store” model – med kompensation og afbestilling

Skal du ud at løbe på ski, kan du med en lidt dyrere rejseforsikring på et AL-Mastercard til 795 kr. (Light 695 kr.) få kompensation eller erstatningsrejse, hvis der opstår akut sygdom eller tilskadekomst. Der er også afbestillingsforsikring med på denne model, så du får erstatning, hvis sygdom, død eller tilskadekomst skulle aflyse turen på forhånd. Læs mere i dækningsoversigten. 

Kortholder behøver ikke at være med på denne rejse, for at den dækker ægtefælle/samlever samt børn til og med 23 år. Denne forsikring gælder i øvrigt også rejser i Danmark.

Den ”udvidede” model med ulykkesforsikring

På vores Gold- (1.295 kr.) og Platinum-kort (1.695 kr.) er almindelig skisport på rejsen også omfattet som ulykkesforsikring, så du får kompensation i tilfælde af varige mén – ligesom på en ulykkesforsikring, hvis du ikke har sådan en via dit forsikringsselskab. Læs mere i dækningsoversigten. 

Ulykkesforsikring på Mastercard er i øvrigt ikke standard på alle rejseforsikringer i branchen, så her får du noget ekstra.

Cash: Samme forsikring, blot uden kredit

For den "store" model og den "udvidede" model kan du vælge et kort af typen "Mastercard Cash", hvis du ikke ønsker et Mastercard som kreditkort, men i stedet blot som et debetkort, hvor forbruget trækkes med det samme. Du får samme forsikringsdækning, og kortet koster det samme. 

Få et AL-Mastercard og ring på 38 48 48 48

Ansøg via netbank

Rejseforsikring gælder fra dag 1

Hvis du skal have et nyt Mastercard med rejseforsikring, kan du bestille i netbank. Eller via din filial, hvis du udfylder og medbringer skemaet fra vores hjemmeside.

Der er en leveringstid på ca. 14 dage, hvis du skal have tilsendt et nyt Mastercard. Men selve rejseforsikringen træder i kraft lige fra den dag, du får mulighed for at underskrive og godkende din bestilling elektronisk i netbank – typisk samme dag eller dagen efter din bestilling.

Så du kan faktisk godt tage på skiferie med en gyldig rejseforsikring, selv om du ikke fysisk har modtaget dit Mastercard endnu.

Du kan også fint tage dit gamle Mastercard med på rejsen, da det stadig kan bruges til betaling. Som du nok ved, er det altid en god ide at have mindst 2 kreditkort med på ferie. 

Kontakt

Kontakt

Selvbetjening

Selvbetjening