Gå til indhold PrivatErhvervUnderskriftsrum Gå til navigation
Glad vinder kan gå gratis i biografen resten af året

Glad vinder kan gå gratis i biografen resten af året

1. marts 2017
Gå til nyhedsoversigt

”Fantastisk! Hvor heldig har man lov at være?!”

Gitte Kuld fra Næstved blev rigtig glad for at blive udtrukket som vinder blandt næsten 8.000 deltagere i Arbejdernes Landsbanks konkurrence om et Biofrikort fra Nordisk Film. Præmien betyder, at Gitte kan gå gratis i Nordisk Films biografer hver dag resten af 2017 – og tage en ledsager med hver gang.

”Kortet skal nok blive brugt flittigt. Jeg har både en kæreste, to børn, en søster og nogle veninder, der nok gerne vil med,” siger Gitte.

”Jeg plejer at gå i biografen et par gange om måneden, hvis der er nogle gode film. Det kommer jeg i hvert fald også til nu. Jeg er både til drama-, action-, tøse- og børnefilm, bare ikke krigsfilm,” fortæller Gitte, der har ca. 2 kilometer til nærmeste Nordisk Film biograf i Næstved.

Hun opdagede konkurrencen på Facebook, fordi en veninde havde deltaget.

”Jeg deltager ikke så tit i konkurrencer, men jeg prøvede og tænkte, at det kunne jo være, jeg var heldig. Det er ellers sjældent jeg vinder noget. Og faktisk troede jeg, at præmien var billetter til Far til Fire-filmen,” fortæller Gitte, som nu kan se både Far til Fire og alle de andre film, som 2017 har at byde på.