Gå til indhold PrivatErhvervUnderskriftsrum Gå til navigation
Arbejdernes Landsbank på ”Meny’en” i Skibby

Arbejdernes Landsbank på ”Meny’en” i Skibby

10. marts 2016
Gå til nyhedsoversigt

Vi har netop åbnet et shop-in-shop rådgivningskontor i Skibby hos dagligvarebutikken Meny på Hovedgaden 34.

Bankens nye rådgivningskontor vil fremover have fast rådgivningstid hver torsdag, hvor en rådgiver fra Arbejdernes Landsbanks Frederikssund-filial vil være til stede.

”Vi har 71 filialer fordelt over hele Danmark, fordi vi gerne vil være til stede i lokalområderne og se kunderne i øjnene, når de skal træffe vigtige, privatøkonomiske beslutninger. Vi ser frem til, at vi nu også bliver repræsenteret i Skibby og glæder os til at møde både gamle og nye kunder,” siger Per Jegsen Schmidt, filialdirektør i Arbejdernes Landsbank, og tilføjer:

”Skibby og omegn er et interessant område i god udvikling, som vi jo i forvejen er tæt på i Frederikssund. Nu kom der en mulighed her, som vi går ind i med åbne øjne.”

Hos Meny byder den lokale købmand Martin Perlt banken velkommen til Skibby. Han er glad for, at det er lykkedes at lave en aftale, som både bank og de lokale borgere kan få glæde af.

”Jeg vil meget gerne være med til at sikre, at vi kan have en bank i byen. Det synes jeg er vigtigt for Skibby,” siger Martin Perlt fra Meny.

Åbningstilbud og konkurrence

Arbejdernes Landsbank tilbyder først og fremmest rådgivning på kontoret, og man kan også komme ind og booke et møde i moderfilialen i Frederikssund 15 km derfra. Der kan i nogle tilfælde også være mulighed for at få en rådgiver ud på hjemmebesøg i lokalområdet.

De kommende uger er der konkurrencer om købmandskurve og om at få sin bon fra Meny betalt af banken.

De kommende måneder har banken også åbningstilbud på 5.000 kr. på oprettelsesgebyret ved etablering af lån til ny bil, motorcykel eller campingvogn.