Gå til indhold PrivatErhvervUnderskriftsrum Gå til navigation

Swipp køber Paii

25. november 2014
Gå til nyhedsoversigt

Private såvel som erhvervskunder i Arbejdernes Landsbank og alle andre banker kan se frem til en smartere og endnu bedre mobilbetalingsløsning i form af Swipp. Swipp har nemlig købt Paii, som er udviklet af teleselskaberne, med det formål at stå endnu stærkere på markedet samt skabe en unik sammenhængende løsning, som både gavner forbrugere og erhvervsdrivende.

Swipp køber nu Paii og vil give private såvel som erhvervskunder et endnu stærkere alternativ til at gennemføre betalinger med mobiltelefonen. Konkret vil Swipp med købet af Paii udvikle en ny mobilbetalingsløsning, som kunder i banken og i alle andre pengeinstitutter kan tage i brug.

I 2015 lanceres den nye Swipp-app, som kombinerer teknologierne og kompetencerne hos både Swipp og Paii, og som således gør det nemmere for forbrugerne at bruge mobilen som betalingsmiddel på nettet og i fysiske butikker.

Samtidig får erhvervskunder endnu flere fordele ved at bruge Swipp i deres forretning, blandt andet en større kundebase samt en skræddersyet og brugervenlig mobilbetalingsløsning, der kan integreres direkte i eksempelvis kasseapparaterne i detailkæderne.

Swipp overtager Paii d. 1. december 2014 sammen med både medarbejdere, samarbejdspartnere, erhvervs- og privatkunder. Alle ansatte i Paii bliver en del af det nye Swipp, som dermed får tilgang af en række kompetente nye medarbejdere.