Gå til indhold PrivatErhvervDigital signering Gå til navigation
Talentudvikling

Talentudvikling

I Arbejdernes Landsbank ser vi talentudvikling som en investering i fremtiden, der samtidig skal understøtte vores mål om at være en attraktiv arbejdsplads for vores medarbejdere og ledere. 

Talentudvikling

Talentudvikling i Arbejdernes Landsbank

Vi har fokus på talentudvikling, fordi vi tror på, at hvis vi skal have de bedste ledere og medarbejdere i morgen, skal vi begynde at udvikle de største talenter i dag.

Vores ledere skal være dygtige til at spotte vores talenter og kunne udvikle dem i dagligdagen. Samtidig ønsker vi løbende at have talentprogrammer, som skal underbygge udviklingen af vores talenter, så vi også på sigt har de bedste ledere og medarbejdere.

Talentforløb

For at udvikle vores talenter yderligere, ønsker vi løbende at have talentforløb, der henvender sig til vores mest talentfulde medarbejdere. 

Vi definerer i Arbejdernes Landsbank vores talenter, som dem, der besidder den rette vilje og evne til at accelerere egen udvikling, understøtte andres og forretningens. Vores talenter har et stort engagement i Arbejdernes Landsbank, et højt kompetenceniveau og ambitioner om en stilling med øget ansvar og kompleksitet – enten i en kommende leder- eller specialistrolle.

Derudover agerer de som rollemodeller i forhold til bankens værdier og de besidder en grundlæggende ydmyghed og nysgerrighed, samtidig med et stærkt ønske om at skabe ekstra værdi for forretningen.

Ud over den personlige udvikling vil de undervejs i forløbet få indsigt i og mulighed for aktivt at være med til at løse nogle af bankens strategiske projekter.  

 

Kontakt

Kontakt

Selvbetjening

Selvbetjening