Gå til indhold PrivatErhvervAL-KontoKig Gå til navigation
Praktik Finansøkonomer

Praktik Finansøkonomer

Ønsker du et praktikophold med et spændende indblik i bankverdenen? Ønsker du sparring i forbindelse med dit speciale? Og ønsker du at komme i betragtning til et udfordrende rådgiverjob efter praktikopholdet? ... Så har vi måske lige det, du går og drømmer om. 

Praktik finansøkonomer

Praktikophold

I løbet af praktikopholdet bliver du introduceret til vores strategier og måde at arbejde på. Du får en god fornemmelse af alle aspekter af rådgiverjobbet, samt indblik i hvordan vi servicerer og rådgiver vores kunder. Vi garanterer, at du får "jord under neglene" og får lov til at prøve tingene af i praksis.

Vi sammensætter et program, så det skaber det bedst mulige udgangspunkt for dit arbejde med specialet. Du kommer selv med ideen til opgaven. Vi sørger for kompetente medarbejdere, som kan hjælpe dig godt på vej med input, egne erfaringer og sparring inden for deres specialeområde.

Din profil

Du er i gang med uddannelsen som Finansøkonom og kan dokumentere gode resultater. Herudover skal du have lyst til at arbejde med mennesker og økonomi.

Du skal have lyst til at finde løsninger, som passer til den enkelte situation. Det kræver viden, nysgerrighed og interesse for mennesker samt evnen til at skabe win-win løsninger.

Du er udadvendt, lyttende og gør en aktiv indsats for at leve dig ind i kundernes ønsker og behov. Vi forventer, at du er serviceorienteret og bevidst om, at det er netop din indsats overfor kunderne, der gør forskellen i forhold til konkurrenterne.

Du har et højt energiniveau. Du er god til at vise begejstring og fejrer gerne egne og dine kollegers resultater og succeser. Du er god til at skabe dig overblik, se muligheder og alternativer. Du kan arbejde selvstændigt, men fungerer også fint i et team.

Her søger vi praktikanter

Vi søger finansøkonomer til praktikophold.

Efter dit praktikophold kan der være mulighed for at indgå aftale omkring et trainee-forløb.

Alle pladser er optaget. Vi har ansat de praktikanter, vi skal bruge.

Hvis det i den kommende tid viser sig, at der bliver en ekstra ledig plads, vil den blive slået op som et almindeligt jobopslag under "Ledige stillinger".

Send din ansøgning

Send os en ansøgning, hvori du bl.a. fortæller os følgende

  • Hvorfor du gerne vil komme i praktik og efterfølgende have en uddannelse som trainee hos os?
  • Hvorfor vi skal vælge dig?
  • Hvad du er god til?
  • Hvad du har af erhvervserfaring?
  • Hvad du laver i din fritid?

Vi ansætter løbende kandidater, så send din ansøgning, CV og karakterer fra afsluttet gymnasieforløb samt karakterer fra nuværende uddannelsesforløb til os hurtigst muligt.

Send ansøgning

null
Kontakt

Kontakt

Selvbetjening

Selvbetjening