Gå til indhold PrivatErhvervAL-KontoKig Gå til navigation
Finansøkonomen

Finansøkonomen

Mød finansøkonom Nikoline Brøns Pedersen, filialen på Enghave Plads, København. 

Nikoline

Jeg får ansvar og masser af erfaring lige fra starten

Nikoline Brøns Petersen var ny i bankverdenen, da hun i januar 2016 startede som praktikant i filialen i Brønshøj. Efter tre måneder rykkede hun videre til filialen på Enghave Plads, hvor hun arbejdede 20 timer om ugen, samtidig med hun skrev sin hovedopgave på studiet på CPH Business Academy i København.

Efter at have afsluttet sin 2-årige uddannelse som finansøkonom er Nikoline nu ansat som trainee i filialen på Enghave Plads frem til juni 2017, hvorefter hun fortsætter som kunderådgiver.

- Da jeg startede inde på CPH Business Academy, havde jeg forestillet mig, at jeg skulle være ejendomsmægler. Vi fik så nogle bankfag, som jeg synes var rigtig interessante, og det var bl.a. det, der gjorde, at jeg valgte bankverdenen i stedet. I en bank er der gode karrieremuligheder og samtidig mulighed for at komme rundt i organisationen, hvis man skulle få lyst til det på et tidspunkt.

Netop karrieremulighederne i en større organisation samt det positive førstehåndsindtryk er væsentlige grunde til, at valget faldt på Arbejdernes Landsbank.

- Jeg skulle i praktik på vores sidste semester og var til samtale i Arbejdernes Landsbank. Her fik jeg et rigtig godt førstehåndindtryk, og jeg følte, der var et godt match. Banken har en god praktikplan, og jeg var overbevist om, jeg kunne lære en masse og få rigtig meget ud af mit praktikophold. Det er en bank, som gør rigtig meget for sine medarbejdere. De har en masse interne kurser og en god uddannelsesplan. Det er efter min mening nogle af de ting, som gør banken rigtig attraktiv.

Som trainee i banken er der ifølge Nikoline rigtig god mulighed for at få ansvar og masser af erfaring lige fra starten.

- Det bedste ved at være trainee i Arbejdernes Landsbank er helt klart, at man får ansvar og mulighed for at få indflydelse på tingene. Man bliver bare kastet ud i det fra start af, og jeg føler der er stor tillid til mig. De andre rådgivere er gode til at involvere mig i deres sager, og det betyder, at jeg lærer rigtig meget. Derudover synes jeg, det er fedt, at jeg kan være med til at gøre en forskel i andre menneskers tilværelse ved bl.a. at hjælpe dem med at få det bedste ud af deres økonomi. Ofte er det blot nogle små ændringer, der skal til for at give mere luft i økonomien, og det kan i sidste ende betyde mere frihed for den enkelte.

 

Om Nikoline

Nikoline Brøns Petersen er 23 år gammel og finansøkonom/trainee i Arbejdernes Landsbanks filial på Enghave Plads, hvor hun dag for dag lærer om arbejdet som kunderådgiver, som bliver hendes titel efter et års trainee-forløb. Sideløbende tilbringer hun hver måned to dage på skolebænken med undervisning i forskellige discipliner inden for finansiel rådgivning. Det foregår på Finanssektorens Uddannelsescenter i Roskilde. Senere i karrieren overvejer hun at læse HD 2. del i organisation og ledelse.

Nikoline stammer fra Rødovre, men bor i dag sammen med sin kæreste på Vesterbro tæt på filialen på Enghave Plads. I sin fritid spiller hun håndbold på eliteniveau på Virums 1. divisionshold, hvor hun som playmaker leder og fordeler spillet. Med træning fire gange om ugen og kamp hver weekend tilbringer hun en stor del af sin tid på håndboldbanen, og når hun ikke er at finde her, er det primært veninderne og kæresten, der optager hendes tid.

Kontakt

Kontakt

Selvbetjening

Selvbetjening