Gå til indhold PrivatErhvervAL-KontoKig Gå til navigation
Filialdirektøren

Filialdirektøren

Mød filialdirektør Morten Juhl, filialen i Aalborg.

Morten

Jeg har været på en spændende rejse med Arbejdernes Landsbank

Altid smilende Morten Juhl har en fænomenal evne til at brænde igennem hos de mennesker, han møder. Derfor er rollen som filialdirektør og ansvarlig for 11 medarbejdere det mest naturlige for 41-årige Morten. I 11 år har han været filialdirektør i Arbejdernes Landsbank i Aalborg. Morten er en af de mange filialledere i bankens landsdækkende netværk, der rækker lige fra Frederikshavn til Nykøbing Falster.

- Jeg har været på en spændende rejse med Arbejdernes Landsbank. Lige fra elev over markedsmedarbejder og kunderådgiver til souschef og nu som filialdirektør med ansvaret for 2 filialer + erhvervscenter. I dag bruger jeg over 50 procent af min tid på ledelse, coaching og motivation af mine medarbejdere. Vi har nogle mål, der skal følges til dørs - både økonomisk og personligt, og det, der motiverer mig mest, er at se medarbejdere udvikle sig og vokse. Jeg bruger cirka en fjerdedel af min tid på at sørge for, at banken er synlig i nærområdet. Jeg er ude til arrangementer og aktiviteter, netværksmøder og lokalråd. Her gør jeg opmærksom på bankens forcer, og samtidig følger jeg op på mine erhvervskunder, som jeg bruger den resterende fjerdedel af min tid på. Det er fedt med så alsidig en hverdag. Hver uge bliver jeg overrasket over, hvad dagen bringer. Det er det bedste ved mit job som filialdirektør - det er aldrig nogensinde kedeligt.

- Jeg har været 19 år i banken, fordi jeg konstant har fået mulighed for at udvikle mig. Jeg har både læst HD i ledelse, været tilknyttet et coachforløb og læst til ejendomsmægler, mens jeg har været her. Alt sammen støttet af banken. Jeg udvikler mig inden for bankens rammer, og jeg går aldrig i stå her. Vi har en stor grad af frihed i de enkelte filialer og arbejder ud fra sund fornuft og selvfølgelig bankens retningslinjer. Jeg har aldrig følt det som en hindring, at vi i Aalborg sidder langt fra København og hovedkontoret. Det er altid nemt at tage telefonen og ringe til den daglige ledelse. På den måde føles afstanden meget lille, og vi føler os aldrig glemt. Vi føler os tværtimod som lige så vigtig en del af banken som hovedkontoret, for i Arbejdernes Landsbank trækker alle i samme retning.

Om Morten

I en af bankens nordligste filialer sidder 41-årige Morten Juhl, der har været filialdirektør i filialen i Aalborg, siden han var 29 år. I dag har han det daglige ansvar for filialen i Aalborg, Aalborg Erhvervscenter samt sin egen kundeportefølje. Morten har ligeledes det overordnede ansvar for filialen i Nørresundby.
Morten har altid været anfører på sit fodboldhold og har altid været ham, der fik samlet vennerne. Lederrollen er naturlig for Morten, der tog sin bankuddannelse som elev i Nørresundby, da han var 19 år gammel. Et års militærtjeneste har også været med til at ruste ham til den omskiftelige hverdag for en filialdirektør.

Kontakt

Kontakt

Selvbetjening

Selvbetjening