Danskernes foretrukne bank

Danskerne tildeler Arbejdernes Landsbank 1. pladsen i Voxmeters årlige, uafhængige kundeundersøgelse. Det er 9. år i træk, at banken udnævnes til at være bedst i en af de mest omfattende målinger blandt de danske bankkunder. 

> Se fakta om "Danskernes foretrukne bank"-undersøgelsen

Ring til os på 38 48 49 02 alle hverdage kl. 8-20 og i weekenden kl. 10-16 eller udfyld formularen – og vi kontakter dig!

Det siger vores kunder

Kirsten Olafson, Esbjerg

"En rigtig god bank. Jeg har altid været tilfreds. Blev kunde som 17 årig, og i dag er jeg 61 år."

Flemming, Aalborg

"Vi skiftede til Arbejdernes Landsbank for 2 år siden og er fuldt ud meget tilfredse. Super service og meget hjælpsomme. De klarer små som store opgaver til UG."

Linda Pallesen, Herning

"Er super glad og tilfreds kunde i Arbejdernes Landsbank, vil aldrig skifte bank igen. Og jeg har haft en del. Så tak fordi I er en god bank der altid er klar til at hjælpe"

Vores kunder er især tilfredse med:

(Kilde: Voxmeter)

  • Vores kompetente og seriøse rådgivning.
  • Vi tager os tid til at lytte til dem.
  • Vi forstår deres behov.
  • Vores evne til at finde den bedste løsning.

Vil du også være kunde i danskernes foretrukne bank?

Ja tak, jeg vil gerne ringes op og høre mere om at blive kunde i Arbejdernes Landsbank.

Dine oplysninger behandles fortroligt og vil kun blive anvendt i forbindelse med dit ønske om at blive kontaktet for et uforpligtende møde. Ønsker du at blive kunde hos os, beholder vi dine oplysninger. Ellers sletter vi dem efter 3 måneder. Du kan læse mere om bankens behandling af dine personoplysninger på al-bank.dk/persondata.