Vælg en bank med et godt hjerte

Her kan du læse om de vigtige hjertesager, vi støtter.

I Arbejdernes Landsbank har vi mange gode hjertesager, som betyder noget særligt for os, fordi de er i tråd med vores sunde værdier.
Læs mere om nogle af de sager, vi støtter, på siden her:

Kultur

Vi mener, at kulturlivet bidrager til oplevelser, som skaber sammenhold og tilhørsforhold. Det er noget, vi vægter højt. 

Sport og fællesskab

Sport kan om noget samle hele nationen og bidrage til fællesskabet og sammenholdet - derfor bakker vi op om sporten og fællesskabet.

Natur

Udover at vi arbejder målrettet med at nedbringe bankens klimaaftryk, ønsker vi at bidrage til at genoprette den natur, som er gået tabt pga. klimapåvirkninger. 

Børn

Vores hjerte banker for, at børn har lige og gode muligheder. Vi støtter derfor de mennesker, klubber og organisationer, som gør en forskel for børn på dette område.

video Play

Det banker vores hjerte for
i Arbejdernes Landsbank

Se video

Hør om dine muligheder i danskernes foretrukne bank

Kultur

I løbet af de senere år har Arbejdernes Landsbank også valgt at være aktivt involveret i flere kulturelle og kunstneriske projekter rundt om i landet. Det har vi valgt fordi, vi mener, at kulturelle tilbud er med til at skabe liv, involvering og oplevelser, som bidrager til et stærkere sammenhold og tilhørsforhold, som er i tråd med vores værdier. 

I efteråret 2019 gik vi bl.a. sammen med Kanalbyen i Fredericia i et stort partnerskab, hvor vi er hovedsponsor. Vi bidrager med stor fornøjelse til den kunstneriske udfoldelse, når der skabes ny kunst i bydelen. 

> Læs mere om vores partnerskab med Kanalbyen i Fredericia. 

Derudover støtter vi Frederiksbergmuseerne, som har en særlig evne til at skabe rum for de besøgende til at involvere sig i hinanden og verden omkring sig. Som hovedsponsor bakker vi op om de mange engagerende og kulturelle aktiviteter, som Frederiksbergmuseerne står bag. Nøgleordene for samarbejdet er lokalt engagement og nærvær.

> Læs mere om vores partnerskab med Frederiksbergmuseerne

 

video

Kulturlivet er vigtigt

Det skaber involvering og oplevelser, som bidrager sammenhold og tilhørsforhold - i tråd med vores værdier.

Sport og fællesskab

Sport kan om noget samle hele nationen og bidrage til fællesskabet og sammenholdet. Vi beundrer fællesskabet og det benhårde arbejde, som sport også er - og som gør det muligt at kaste flotte resultater af sig. Derfor bakker vi op om sporten og fællesskabet.

Vi er bl.a. partner med og sponsor for Superliga fodboldklubberne Brøndby IF, FC Nordsjælland, FC Midtjylland, AGF, AaB og Vejle Boldklub. Sponsoraterne bidrager til det stærke fællesskab, der omkranser klubberne, hvor alle er engagerede og passionerede omkring sporten til gavn og glæde for hele Danmark. Det er en klar ambition, at vi skal være med til at gøre en forskel og skabe gode oplevelser for fans, følgere og virksomheder, der ligesom os bakker op om fællesskabet! 

> Læs mere om mange af vores sportssponsorater her

Bedste bank 13 år i træk

Vidste du, at Arbejdernes Landsbank er kåret til danskernes foretrukne bank 13 år i træk?

Mere end 60.000 tilfældigt udvalgte kunder i landets 20 største banker er blevet spurgt om tilfredsheden med bankernes rådgivning, service, produkter, image og meget mere, og har peget på os, som den foretrukne bank. Ingen andre end Voxmeters undersøgelse bygger på et lige så stort datagrundlag.

Genoprettelse af naturen

Arbejdernes Landsbank har som led i bankens bæredygtighedsstrategi indledt et samarbejde med Den Danske Naturfond og yder derigennem økonomisk støtte til køb af jord og genopretning af vild natur i Danmark. Udover at vi hvert år arbejder målrettet med at nedbringe bankens klimaaftryk, ønsker vi samtidig at optage noget af den drivhusgas, der allerede er udledt, eller som vi ikke kan nedbringe af egen drift. Naturen kan under de rette vilkår fungere som "drivhusgas-støvsuger" og dermed hjælpe med at hive kulstof ud af atmosfæren og lagre det i jord, vand og træer.

> Læs mere om bankens bidrag til genoprettelse af den vilde natur

video

I samarbejde med Den Danske Naturfond yder vi støtte til køb af jord og genopretning af vild natur i Danmark.

Lige muligheder for børn

Vores hjerte banker for, at børn har lige og gode muligheder. Hvad enten det drejer sig om basale behov, sport, dyrke talent, uddanne sig, være en del af fællesskabet og meget mere. Vi støtter derfor de mennesker, klubber og organisationer, som gør en forskel for børn og arbejder for, at børn har lige muligheder. Det gør vi bl.a. ved at støtte:

 • Din Camp
  I 11 år har vi støttet Din Camp, der siden 2011 har haft glæde af mere end 14.000 børn og unge på sommercamp, hvor nye venskaber, kreative læringsuniverser, fællesskaber og oplevelser er opstået. Din Camp gør en forskel for især børn og unge, der har brug for at lære på en lidt anderledes måde og på den måde får en hjælpende hånd til det faglige. 

 • Børn, Unge & Sorg
  Vi støtter Børn, Unge & Sorg, som hjælper og rådgiver børn og unge, som har forældre eller søskende, der er alvorligt syge eller døde.

 • KidsAid
  Vi støtter KidsAid, som har til formål at hjælpe syge børn og unge med at glemme sygdom for en stund. Hvert år afholder de bl.a. unikke oplevelser såsom musik og trylleri på hospitalernes børne- og ungeafdelinger, koncerter med store stjerner samt sportsbegivenheder med sportsikoner. KidsAid sørger på denne måde for at skabe et pusterum fra sygdommen for syge børn og unge, deres familier og pårørende.

 • Red Barnet
  De mange frivillige i Red Barnet gør en kæmpe indsats landet over for at hjælpe udsatte børn med at få adgang til fritidslivets fællesskaber. Derfor har vi i 2019 doneret vores logoplads på BIFs spillertrøjer til Red Barnet.

 • Vi støtter også Kræftens Bekæmpelse, Hjerteforeningen m.fl., som også gør en stor forskel for børn og unge. 

Hør mere om dine muligheder i Arbejdernes Landsbank 

Udfyld formularen her, så hører du fra os inden for 2 hverdage. 

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger på al-bank.dk/persondata.