Nu åbner Arbejdernes Landsbank nyskabende flagskib,  der er åbent for alt og alle - også i weekenden

Nu åbner Arbejdernes Landsbank nyskabende flagskib, der er åbent for alt og alle - også i weekenden

I hjertet af København åbner Arbejdernes Landsbank et helt nyt og spændende sted, hvor døren er åben for alle syv dage om ugen, og hvor der kommer til at ske meget mere end klassisk bankforretning. Events, udforskning af ideer samt design og test af nye koncepter bliver indholdet i de nyskabende rammer, hvor alle er velkomne til at deltage eller bare hænge ud og drikke en kop kaffe. Målet er at skabe et åbent fællesskab, hvor banken sammen med kunderne og danskerne i al almindelighed skal udvikle nye værditilbud og endnu bedre oplevelser for kunderne i Arbejdernes Landsbank.

På et af landets mest centrale beliggenheder ved Nørreport i København åbner Arbejdernes Landsbank nu et nyskabende sted, hvor alle er velkomne. Alle ugens syv dage. Stedet får navnet AL². Det bliver nemlig ikke bare endnu en ny filial – det bliver en ganske anden og i særklasse innovativ måde at drive bank på. Både for bankens kunder. Og i høj grad også for danskerne.

Åbenhed og fællesskab: Klar strategi for endnu bedre kundeoplevelser

Den helt klare målsætning med AL² er at skabe endnu bedre kundeoplevelser - vel at mærke i tæt samspil med kunderne, danskerne og det omkringliggende samfund.

"De seneste år er adskillige tech-enheder, ”innovations-labs” ”x-hubs” mv. – kært barn mange navne – poppet op i den finansielle sektor. Det giver god mening i en verden, hvor digitalisering fylder mere og mere. Men vi mener, at udviklingen kræver langt større inddragelse af kunder og omverden, end vi ellers ser omkring os. For også i fremtiden at kunne engagere og skabe værdi for vores kunder og samfundet, skal vi ikke bare udvikle til, men udvikle os sammen med dem. Derfor skaber vi et åbent fællesskab for alle, hvor nye ideer kan fødes og koncepter kan designes og testes,” siger Gert Jonassen, ordførende direktør i Arbejdernes Landsbank.

> Se de mange spændende events i AL²

AL²: Fysisk nærværende i en digital verden

Arbejdernes Landsbank har hentet inspiration til initiativet i udlandet – blandt andet hos Deutsche Bank i Berlin – og har med udgangspunkt i bankens værdier og DNA arbejdet målrettet på at skabe de helt rigtige rammer for og indhold til AL².

”Arkitektonisk bliver stedet både nyskabende, kreativt og moderne og vil i praksis fungere som et centralt knudepunkt i byen - der er åbent for alle hele ugen. Her behøver tingene ikke altid have noget at gøre med klassisk bankdrift eller have et kommercielt sigte, men skal inspirere, udvikle og engagere de besøgende såvel som os. Udover traditionel rådgivning kan man deltage i en række spændende events og oplevelser målrettet børnefamilier, nye i København, unge under uddannelse, boligkøbere og mange andre, som kan få inspiration, gode råd og i det hele taget gode oplevelser. I en tid, hvor alting bliver mere og mere digitalt, tror vi nemlig på, at der også fortsat bliver behov for at være fysisk nærværende og lokalt engageret – også som bank – og gerne på en uhøjtidelig og eksplorativ måde. Det, tror vi på, vil engagere folk i langt højere grad, end hvad vi ellers er vant til i sektoren – og som i sidste bidrager til bankens udvikling”, siger ordførende direktør i Arbejdernes Landsbank Gert Jonassen.