Gå til indhold PrivatErhvervUnderskriftsrum Gå til navigation
AL MarkedsNyt - Uge 37

AL MarkedsNyt - Uge 37

17. september 2021
Gå til nyhedsoversigt
  • Tal fra Boligsiden viser, at antallet af handler med huse, lejligheder og sommerhuse er stort set uændret i forhold til juli. Det betyder, at boligmarkedet de seneste to måneder har præsteret den laveste handelsaktivitet i noget, der nærmer sig halvandet år, og dampen går dermed helt tydeligt af boligmarkedet.
  • Tal for virksomhedernes køb og salg viser, at danske virksomheders salg lå 1% højere i sommermånederne juni og juli sammenlignet med de to foregående måneder, april og maj. Retter vi blikket på de danske hoteller og restauranter, hvor coronakrisen har været særlig hård, så steg salget i juni og juli med intet mindre end 25% sammenlignet med de to foregående måneder.

  • Der er valg i Tyskland i næste uge, og udfaldet kan få betydning for dansk eksport til Tyskland og den økonomiske politik i EU. I meningsmålingerne er Scholz og SPD overraskende gået frem og har sidst i august overhalet de to andre kandidater. Det ser ud til, at vælgerne nu ser ham som det sikreste valg efter Merkel.

Læs mere her

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREVE HER