Visa/dankort til foreninger

Med et Visa/dankort har din forening to kort samlet i ét. Kortet kan bruges i Danmark, udlandet og på internettet - i forretninger og i pengeautomater.

Få overblik over foreningens økonomi

Med et Visa/dankort får du overblik over foreningens økonomi, fordi de beløb, du bruger, ofte bliver hævet på kontoen med det samme. Det betyder, at du altid ved, hvor mange penge du har brugt, og hvor meget du kan bruge.

I Danmark kan du bruge kortet ubegrænset i forretninger mv., og du kan dagligt hæve op til 15.000 kr. i Arbejdernes Landsbanks pengeautomater i bankens åbningstid.

Brug Visa/dankort i udlandet og online

I udlandet giver Visa-kortet dig mulighed for at hæve

  • op til det, der svarer til 2.000 danske kr. pr. dag i banker/pengeautomater.
  • op til 25.000 kr. pr. løbende 7 dage.

Husk, du skal betale et gebyr, hver gang du hæver i en bank eller pengeautomat i udlandet - læs mere i prislisten

Du kan også bruge Visa/dankortet til at handle på nettet. I den forbindelse har du mulighed for at bruge sik­ker­heds­løs­nin­gen ’Visa Secure’. Læs mere

For at få et Visa/dankort skal du opfylde bankens regler om kre­dit­vær­dig­hed –  det vil sige have en almindelig sund økonomi.

En fordel med flere kort

På rejser i udlandet er det praktisk at medbringe flere forskellige kort. Det kan bl.a. være en fordel, hvis du når for­brugs­græn­sen på det ene kort eller et kort bliver ødelagt. - Et godt supplement kan være et Mastercard Business.

Mastercard Business er et kreditkort, som giver mulighed for at trække mere end der umiddelbart står på kontoen. Vær opmærksom på, at det visse steder i udlandet er nødvendigt at benytte et kreditkort i stedet for et betalingskort, hvis du f.eks. vil reservere hotel eller leje bil - og her kan det være chauførerens kreditkort, der skal benyttes.

Læs mere om Mastercard credit Business

Læs også