Mastercard credit Business til foreninger

Et Mastercard til foreninger kan bruges i 210 lande, 1.000.000 pengeautomater og i 25 millioner restauranter, hoteller og butikker verden rundt. Overalt kan kortet bruges til at hæve kontanter og til at betale med – naturligvis også herhjemme.

Få tre forskellige korttyper

Din forening har mulighed for at få tre forskellige korttyper, som giver dig og dine medarbejdere en vifte af muligheder og fordele: Mastercard credit Business, Mastercard credit Business Gold, Mastercard credit Business Platinum

Fordele ved Mastercard credit Business

Med Mastercard credit Business opnår du en nemmere administration, fordi der vil være færre udlæg og færre bestillinger af valutaer. Samtidig får du nemmere overblik over foreningens konto, fordi forbrug og reservationer kan følges via AL-NetBank Erhverv.

Et Mastercard credit Business giver dig rentefri kredit i op til 45 dage, inden kortforbruget bliver afregnet – og det kan betyde en god besparelse.

Udgiften til et Mastercard credit Business er et årligt kortgebyr fra 300 kr. Prisen afhænger af korttypen. - Se den aktuelle pris nederst på siden.

Sådan får du et Mastercard credit Business

For at kunne få et Mastercard credit Business skal din forening være

  • kunde i Arbejdernes Landsbank registreret i Danmark
    oprettet på et CVR-nummer
  • opfylde vores almindelige regler om kre­dit­vær­dig­hed.

 

 

Interesseret i et Mastercard credit Business?

Er du interesseret i et Mastercard credit Business, så udfyld "Ansøgningsskema til Mastercard credit Business". Der skal udfyldes et skema pr. medarbejder. Skemaet/erne afleveres eller sendes til jeres AL-filial.

Ekstra fordele med Mastercard credit Business

God og billig rejseforsikring

Du har mulighed for, til en god pris, at få en rej­se­for­sik­ring med omfattende basisdækning knyttet til dit Mastercard - en rej­se­for­sik­ring, der også dækker hele familien på private ferier. Rej­se­for­sik­rin­gen følger automatisk med et gold- eller platinumkort.

Sådan dækker rej­se­for­sik­rin­gen, der er tilknyttet Mastercard credit Business (alle korttyper)

Ekstra til rej­se­for­sik­rin­gen

Børn under 24 år, der rejser alene, er nu automatisk dækket via en særlig Ung­doms­rej­se­for­sik­ring, der følger gratis med den almindelige rej­se­for­sik­ring.

Se hvad Ung­doms­rej­se­for­sik­rin­gen dækker

Priority Pass

Priority Pass er et gratis kort, der giver adgang til at besøge VIP-lounges i lufthavne verden over. Kortet udstedes automatisk, hvis du får et Mastercard credit Business Gold eller Mastercard credit Business Platinum.

Har du et gold-kort betaler du 200 kr. pr. besøg, og du har mulighed for at tage gæster med i loungen for kun 200 kr. pr. person.

Med platinum-kort er de første 10 besøg pr. år gratis (herefter koster det 200 kr. pr. besøg. Der er ingen begrænsning på, hvor mange besøgende kortholder kan have med pr. besøg – og de 10 gratis besøg kan også anvendes til gæster.

Beløbene bliver automatisk trukket på dit Mastercard.

Læs mere om Priority Pass.

Rabat på billeje

Med et Mastercard credit Business har du mulighed for at få rabat på leje af bil hos ud­lej­nings­fir­ma­et Sixt.

Læs mere om tilbuddet fra Sixt

Gratis medlem af Mastercard Priceless Cities

Mastercard Priceless Cities er Mastercards eget fordelsprogram - det er gratis at blive medlem.

Læs mere

Nem parkering

Med EasyPark kan du nemt og enkelt betale par­ke­rings­bil­let­ter på alle udendørs p-pladser på Sjælland og Fyn, i Aarhus, Randers, Silkeborg og Skagen og hos de private par­ke­rings­sel­ska­ber Europark, Parkzone og Q-park over hele landet.

Du kan betale for nøjagtig den tid, du parkerer, og du undgår par­ke­rings­bø­der! Det kræver kun, at du tilmelder dig ordningen via internettet, og at du har en mobiltelefon og et Mastercard credit Business.

Læs mere om fordelene ved EasyPark - hvor du også kan tilmelde dig ordningen.

Mastercard Business FAKTA

Korttype

Læs også