Opkrævning af kontingent mv.

Opkrævning af kontingent mv.

Med Arbejdernes Landsbanks Service Opkrævning kan du som foreningskasserer slippe for at bruge unødig megen tid på administration af kontingenter, huslejer, varmeudgifter m.m.

Vi tilbyder dig at holde styr på både medlemskartotek, indbetalinger og restancer. Du og foreningen bliver selvfølgelig holdt løbende informeret om alle opkrævninger, indbetalinger, oprettelser, ændringer og sletninger af medlemsoplysninger. Service Opkrævning administreres via AL-NetBank.

Får du brug for det, kan du til enhver tid bestille en udskrift af medlemslisterne, kartotekskort, adressemærkater og restancelister.

Tal med os om netop din forenings behov

Der er ikke en fast pris for, hvad Service Opkrævning koster, fordi der er sjældent to foreninger, som har samme ønsker og behov. Men én ting er sikkert: Den enkelte forening betaler kun for den service, den benytter sig af. Og det vil altid være økonomisk fordelagtigt at benytte Service Opkrævning.

Hvis du vil have et forslag til, hvad Service Opkrævning kan gøre for netop dig og din forening, og høre hvad det koster, så kontakt os på tlf. 38 48 50 35 eller send en mail til servicegruppen@al-bank.dk.

Læs mere:

Frister for indlevering

Herunder finder du de datoer, der er sidste frist for registrering af ændringer/oprettelser til efterfølgende måneds opkrævning. Ændringer skal være registreret senest kl. 16.00.

Opkrævningsmåned:       Registrering senest:         
December 2017       21. november 2017       Printvenlig udgave af listen over tidsfrister
Januar 2018        18. december 2017         
Februar        22. januar         
Marts        19. februar         
April        19. marts         
Maj        18. april         
Juni        22. maj         
Juli       20. juni        
August       20. juli        
September       22. august        
Oktober       19. september        
November       22. oktober        
December       21. november        
Januar 2019       14. december 2018