Sådan hjælper vi din virksomhed under corona

Sådan hjælper vi din virksomhed under corona

Hele Danmark er hårdt præget af corona-virussens mange konsekvenser, og rigtig mange virksomheder er udsatte som følge af, at store dele af landet er lukket ned. Staten er klar med en række hjælpepakker, og nu er Arbejdernes Landsbank også klar med yderligere tiltag, der skal bidrage til at hjælpe virksomhederne så godt som muligt igennem krisen.

Coronakrisen kan mærkes i langt de fleste danske virksomheder, fra tøjbutikker til restauranter og rengøringsfirmaer. Måske har også din virksomhed været nødt til at holde lukket i en periode, eller du kan have oplevet fald i omsætningen, som gør det svært at få økonomien til at hænge sammen på kort og længere sigt. Vi har iværksat nogle konkrete tiltag, der kan hjælpe din virksomhed og dine medarbejdere med at komme bedst muligt igennem krisen.

Sådan kan vi hjælpe

I Danmark har staten introduceret en række hjælpepakker målrettet små og mellemstore virksomheder. En af dem giver mulighed for et statsgaranteret lån eller kredit til virksomheder via en Covid-19-garanti fra Vækstfonden gennem den enkelte virksomheds bank.

Generelt er der afsat en garantiramme på 17,5 mia. kr. til denne type lån, og som ansvarlig bank understøtter vi naturligvis dette ved at tilbyde vores erhvervskunder et fordelagtigt lån eller kredit. Vi er klar til at hjælpe dig og din virksomhed.

Afhængigt af din virksomheds behov og økonomi, er det i Arbejdernes Landsbank muligt at søge om følgende under coronakrisen:

  1. Attraktivt lån og kredit med garanti fra Vækstfonden.
  2. Bevilget overtræk gebyrfrit.
  3. Lån og kreditter fritaget for alle gebyrer.
  4. Udskydelse af ydelser på lån.
  5. Henstand på din virksomheds leasingaftale hos AL Finans.
  6. Skifte til månedsbetaling hos forsikringsselskabet Tryg samt tilbagebetaling af det beløb, som din virksomhed allerede har betalt i præmie.

Tal med din rådgiver - vi er klar med støtte

Hvis din virksomhed, der normalt er en sund og velfungerende virksomhed, er negativt påvirket af Coronakrisen - eksempelvis i form af likviditetsmæssige udfordringer - opfordrer vi til, at du tager fat i din rådgiver, som sidder klar til at hjælpe dig og din virksomhed.

Lån og kreditter på fordelagtige vilkår kan indtil videre bevilges frem til 15. oktober 2020.

Få mere at vide om statens hjælpepakker

Ønsker du at læse mere om diverse statslige hjælpepakker, har vi her samlet en række relevante links til dig:

Udskydelse af skat, moms & AM-bidrag: Skat.dk
Kompensation til selvstændige:   Virksomhedsguiden.dk
Kompensation for faste udgifter: Virksomhedsguiden.dk
Garanti til lån & driftskredit:    VF.dk
Refusion for sygdom/karantæne: Nemrefusion.dk
Kompensation for lønudgifter: Virksomhedsguiden.dk
Arbejdsfordeling: nedsat tid med dagpenge:   Tjek kommunens jobcenter
Kompensation for arrangementer:     Virksomhedsguiden.dk
Eksportkreditgarantier & Likviditets:   EKF.dk