Deltag i spændende seminarer og styrk din virksomhed

Deltag i spændende seminarer og styrk din virksomhed

Arbejdernes Landsbank tilbyder en række spændende foredrag og seminarer, der kan styrke din virksomhed og ruste den endnu bedre til fremtiden. 

Vækst din forretning med en styrket digital indsats

Afholdes torsdag den 25. oktober i Nykøbing Falster

Flere og flere virksomheder begynder at opnå en erkendelse af, at den digitale udvikling har enorme konsekvenser for virksomheden, organisationen samt medarbejderne og deres kompetencer. Samtidig er kunderne blevet langt mere selvhjulpne i dag, og deres behov for kontakt med din virksomhed er dermed ændret markant. Så deltag på Arbejdernes Landsbanks erhvervsseminar og få inspiration af digital rådgiver Harald Tokerød til, hvordan du finder de lavt hængende frugter indenfor digitalisering til gavn for din forretning.

Tilmeld i Nykøbing

Er du håndværker og har du det totale overblik over din forretning og din indtjening?

Afholdes torsdag den 1. november i Kolding

Arbejdernes Landsbank Erhverv og Minuba har fornøjelsen af at invitere håndværksvirksomheder til et seminar, hvor vi klæder dem på til at lette det administrative arbejde i det daglige. Med Minuba får du det totale overblik over din forretning og får mere tid til familien.

Tilmeld i Kolding

Bliv klogere på, hvad et Advisory Board kan gøre for din virksomhed

Afholdes torsdag den 7. november i Aarhus

Et Advisory Board kan give dig strategisk rådgivning og konstruktiv feedback, og hvis boardet er sammensat af personer uden for din virksomhed, som du ikke har nære relationer til, får du et instrument til udvikle din virksomhed og sikre dens fremtid. Også selv om du har en bestyrelse, kan et Advisory Board være et godt supplement, som kan rådgive eller understøtte dig i din argumentation, når udvalgte beslutninger skal træffes.

Tilmeld i Aarhus