Deltag i spændende seminarer og styrk din virksomhed

Deltag i spændende seminarer og styrk din virksomhed

Arbejdernes Landsbank tilbyder en række spændende foredrag og seminarer, der kan styrke din virksomhed og ruste den endnu bedre til fremtiden. 

Få et nemmere salg med storytelling

Afholdes torsdag den 14. juni i Køge.

Vil du gerne have flere ordrer i hus? Så skal du til at sælge værdi frem for kolde facts! Kom til en inspirerende workshop med Arbejdernes Landsbank og Gitte Madsen, og lær hvordan du styrker din kommunikation og dit salg med storytelling.

Tilmeld i Køge

Kan risikoanalyse skabe grundlaget for succes i din forretning?

Afholdes torsdag den 14. juni i København 

Din virksomheds største risici rummer nogle af de største strategiske muligheder og ved at arbejde med risikostyring, som et proaktivt strategisk værktøj, træffer du nemmere de rigtige beslutninger, så din virksomhed lykkes. På seminaret vil vi derfor aktivt arbejde med dine risici og prøve at finde ud af hvordan, du kan vende dem til en konkurrencefordel.

Tilmeld i København

Hvordan beskytter du din virksomhed mod it-kriminalitet?

Afholdes onsdag den 19. september i Aalborg

It-sikkerhed er i dag afgørende for forretningen, og derfor ønsker Arbejdernes Landsbank i samarbejde med Codan at højne it-sikkerhedsbevidstheden i mindre og mellemstore danske virksomheder. Kunne du tænke dig at vide mere, så deltag på vores seminar om it-kriminalitet og få et unikt indblik i, hvordan it-kriminelle angriber Danmark. Hør hvordan man bedst sikrer sin virksomhed, og hvad du skal gøre, hvis din virksomhed bliver ramt af et angreb.

Tilmeld i Aalborg 

Bestil et møde og hør mere om dine muligheder

I Arbejdernes Landsbank tager vi din virksomhed personligt. Det hele starter med et møde, hvor hvor vi lærer dig og din virksomhed at kende. Vi glæder os til at høre fra dig.