Bliv erhvervskunde

Bliv erhvervskunde

Hos Arbejdernes Landsbank Erhverv er den personlige relation mellem virksomhed og rådgiver fundamentet for den ansvarlige rådgivning. Vi er en erhvervsbank for mindre og mellemstore virksomheder, og vi vil gerne være med til at sikre din virksomheds fremtid, hvad enten det drejer sig om finansiel rådgivning, ændring af målsætninger eller forretningsmæssig sparring.

Lad os mødes

Tillid er noget man gør sig fortjent til. Derfor er vores første møde altid gratis og uforpligtende. På mødet taler vi om dine forventninger til fremtiden og til os som bank.

Vurderer du efter mødet, at du vil være erhvervskunde hos os, sætter vi os sammen og laver en gennemgang af virksomhedens økonomi, som skal skabe stabilitet og vækst i din virksomhed.

Som kunde hos os får du:

  • Din egen personlige erhvervsrådgiver i det lokale erhvervscenter*
  • En rådgiver med ansvar for dit samlede engagement, og som håndterer både dit privat- og dit erhvervsengagement*
  • Gode leasing- og factoringløsninger via vores datterselskab AL Finans

* Gælder ikke for kunder med Basal Erhvervskonto.

  • Adgang til vores kæmpe netværk, så du nemt får kontakt til advokat, revisor, forsikring og betalingsformidling
  • Adgang til vores spændende erhvervsseminarer om vækst i din virksomhed
video

”Banken har bevist sin forståelse af, at den ikke blot er leverandør af ydelser til os – men en del af vores vækst og strategi”

Layland Barker, direktør og ejer af TITAN Containers

Kontakt mig

Bliv kontaktet og lad os høre om din virksomhed og dine ønsker til et samarbejde

Dine oplysninger behandles fortroligt og vil kun blive anvendt i forbindelse med dit ønske om at blive kontaktet for et uforpligtende møde. Ønsker du at blive kunde hos os, beholder vi dine oplysninger. Ellers sletter vi dem efter 3 måneder. Du kan læse mere om bankens behandling af dine personoplysninger på al-bank.dk/persondata.