Tecvision: Viljen til vækst

Tecvision: Viljen til vækst

Om innovation, sparring og "benzin på tanken" hos Tecvision

Tecvision A/S er navnet på en innovativ, dansk vækstvirksomhed fra Odense, der laver LED-belysning til erhvervslivet. I foråret 2017 henvendte virksomheden sig til Arbejdernes Landsbank. De havde fået en idé til et nyt produkt, og Tecvision havde derfor behov for sparring på en række forretningsmæssige områder.

En oplagt samarbejdspartner

”Det var ikke tilfældigt, at vi valgte at tage kontakt til lige netop Arbejdernes Landsbank”, siger Michael Plougmann, investor i Tecvision og partner i rådgivningsvirksomheden Virkon. ”Tecvision kom med en rigtig god idé og vækststrategi - og der var derfor behov for at få ’benzin på tanken’ med det samme. Så virksomheden både kunne innovere, komme hurtigt i markedet og ramme de rigtige kunder. Og med mit tidligere kendskab til Arbejdernes Landsbank var bankens erhvervsrådgiver et oplagt valg af sparringspartner”, fortæller Michael Plougman. ”For en vækstvirksomhed er det utroligt vigtigt med en bank, der både forstår sig på, hvad der foregår lokalt, og samtidigt har en stærk vilje til at sætte sig ind i virksomhedens forretning. Og det har Arbejdernes Landsbank efter min mening virkelig forstået.”

”Kom først - Bliv størst”

”Under de første møder med Tecvision gennemgik vi både deres nye idé og selve forretningen i mange detaljer. Vi så på alt lige fra konkurrenter og kunder til produkter og leverandører. Faktisk hele virksomhedens netværk - både nu og potentielt i fremtiden”, fortæller Jan Jørgensen, erhvervsrådgiver hos Arbejdernes Landsbank. ”Det er typisk sådan, vi arbejder med en vækstvirksomhed – vi går hele vejen rundt for at afdække alle muligheder. Og det stod hurtigt klart for os, at valget af samarbejdspartnere – og derigennem valget af distribution – var en afgørende faktor for succes. Ved at introducere virksomheden til det aktive lokale erhvervsnetværk og teame op med f.eks. byggefrmaer ville Tecvision kunne få distribution gennem sælgere over det hele fra dag ét. Og for vækstvirksomheder er ”Kom først - Bliv størst” ofte en vigtig nøgle til succes.”

Guld værd for en vækstvirksomhed

”Den primære dialog med banken har faktisk ikke direkte noget med penge og traditionel bankforretning at gøre”, fortæller Michael Plougmann. ”Det handler om forretningen, produktet, potentialet for vækst og mulighederne for at bruge bankens eget netværk. Banken interesserer sig virkelig stærkt for Tecvisions forretning, og det er guld værd for en vækstvirksomhed. Vækstvirksomheder støder hele tiden på udfordringer i forhold til den daglige drift. Men med en bank i ryggen, der virkelig forstår og interesserer sig for forretningen, kan virksomheden bedre koncentrere sig om sin kerneforretning og dermed
skabe innovation og vækst.”

Konkrete resultater

”Dialogen med Tecvision resulterede bl.a. i, at virksomheden – gennem os – fik nye muligheder for adgang til det lokale erhvervsnetværk. Hvilket styrker virksomheden på flere fronter og i sidste ende skaber konkrete resultater for Tecvision”, fortæller Jan Jørgensen. ”Og selvfølgelig vil vi også gerne sælge vores almindelige bankprodukter. Men det er først og fremmest i vores interesse, at bankens kunder vækster og udvikler sig – for jo bedre det går for vores kunder, jo bedre en
forretning er de også for os.”

Fakta

  • TecVision blev stiftet i 2007.
  • TecVision sælger ekstraordinære elektroniske løsninger og alternativ energi på det europæiske marked.
  • TecVision tilbyder også digital overvågning og bygningssikkerhed.
  • Alle TecVisions produkter er understøttet af komplet service og supportrammer.

shop.tecvision.eu/wordpress/

Vil du vide mere om dine muligheder?

Hør hvordan vi hjælper virksomheder med vækst og udvikling – eller bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhed til øget vækst. Kontakt en af vores erhvervsrådgivere på tlf. 38 48 38 48 eller på erhverv@al-bank.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.